NorthLondonRec.jpg hover_img
London Community Centre & Recreation Library

Location: London, ON

Architect: Shore Tilbe Perkins + Will

Product: Alcotex (ACM)

Situated in North London, this recently completed Community Centre and Library designed by Shore Tilbe Perkins + Will Architects is a new highlight to the North London community. A combination of forces by the YMCA of Western Ontario, City of London, and the London Public Library produced this new facility.  For this project Ontario Panelization was responsible for the fabrication and installation of over 10,000 sq. ft. Alcotex Aluminum Composite Panels. Both the exterior and interior conditions were treated with composite panels and allow the entrance canopy to flow through the entrance screen from inside to outside.

 

For more information on this project contact: sales [at] ontariopanelization [dot] com (Project Manager)